Wat is EVP?

EVP staat voor "Electronic Voice Phenomena", oftewel HET BANDSTEMMEN FENOMEEN. EVP stelt ons in staat om met behulp van de radio contact te maken met andere dimensies en zo de stemmen van overledenen op te vangen en vast te leggen. Duidelijk en voor iedereen verstaanbaar. Een schitterend fenomeen, waar geen wetenschapper nog omheen kan!
Het mooie van EVP is dat het een REPRODUCEERBAAR paranormaal verschijnsel is. Tientallen, honderden malen geven de stemmen antwoord. Soms als begroeting of om te laten horen dat zij echt bestaan. Vaak ook met wijze raad en advies. En in mijn ervaring, hebben ze altijd gelijk gehad!

Ook vragen, waar géén overledenen bij betrokken zijn, kunnen hierbij worden gesteld. Denk hierbij problemen op het gebied van relaties, financieën en noem maar op.... Het antwoord komt dan meestal van wijze zielen aan de andere kant.

Hoe gaat het in zijn werk?
ik neem op met behulp van radio, microfoon en computer. Ik stel een vraag en draai daarbij heen en weer over de kortegolfband (op een deel waar GEEN Nederlandstalige stations zijn).
Ik luister de opname af.. en hoor, vaak erg duidelijk, antwoord op mijn vraag! Niet alleen ik hoor dat, maar OOK U!

 

fff